Lidt om mig.

Jeg er clairvoyant og healer. Årgang 1966. Bor for nuværende i Sdr. Felding. Er gift og har bl.a arbejdet som SSH'er i 25 år.

Helt fra barnsben har jeg haft kontakt med energierne, men efter en del traumatiske oplevelser, ( mine forældre blev skilt da jeg var barn. Har mistet flere af mine kære og levet i et misbrugs miljø som barn og ung ) blev der lukket ned for kontakten.

Først sent i voksenlivet begyndte jeg atter at føle kontakten, og vidste at jeg havde brug for at åbne op til mit lys igen.

Den måde jeg har kontakt med mine Guider er at jeg føler, hører og ser energierne omkring og i mig.

Rejsen i det spirituelle har været spændende og givende. Jeg har mødt nye mennesker, set, læst og været nysgerrig på alt spirituelt der krydsede min vej. Det har hjulpet mig til at åbne op for det min sjæl vidste i forvejen. Jeg kommer tættere på for hver dag der går og jeg lære noget nyt hver eneste dag. Er så taknemmelig for, at jeg sagde ja til mit lys og lyset sagde ja til mig.

Min tro er at alt er energi, og at vi alle har mulighed for at omfavne og åbne for energierne, og gøre dem til en naturlig del af vores hverdag.

Det jeg bringer videre til dig i en clairvoyant læsning, er altid en positiv og kærlig guidning fra energierne, til selv at mærke det lys du rummer og finde dine styrker. Guidningen udførers med omsorg og respekt for dig og hvor du står i dit liv.

NAMASTE